Trä eller metall?

Visste du att trädgårdsskjul av metall har många fördelar jämfört med
sina motsvarigheter i trä? Här kan du läsa varför våra
förvaringslösningar för trädgård och fritid i metall är bättre än trä:

Trä Metall
- Behöver ett kontinuerligt underhåll. + Inget mer stress - slappna av och använda din värdefulla tid för andra viktiga saker i livet.
- Trä är känsligt för fukt och behöver skyddas mot fuktangrepp. + Tack vare galvanisering och ytbeläggningen med polyamid är metallen tålig i generationer. Med 20 års garanti!
- Trä expanderar och drar ihop sig. Resultatet kan blir dörrar som fastnar och sprickor i träet. + Den högkvalitativt stålplåt som används i våra skjul gör dessa fortsatt stabila och opåverkad av sol och regn i flera år.
- Målade eller lackerade träytor måste behandlas upprepade gånger. Obehandlat trä kommer snabbt att bli fult. + Färgen av polyamid som är belagd på stålplåten förblir attraktiv i många år och kan lätt rengöras (även med hjälp av högtryckstvätt).
- Trä brinner lätt. Av denna anledning är användningen av träskjul på campingplatser förbjudna. + Den varmdoppad galvaniserade polyamid-belagda stålplåten som används av oss är brandsäker enl. DIN 4102.
- Slutsats: Trä är ett bra material att använda inom många områden (t.ex. för inredning). Men för skjul som måste stå ute året runt är metall ett helt klart bättre val! + Vår leverantör är en av Europas ledande tillverkare av skjul i metall för trädgård och fritid. Alla våra produkter har 20-års garanti och är helt underhållsfria och levereras "fraktfritt" direkt till dig.